Машки магазин

Стилот и по пурата се познава: Македонци со џентлменски манири

Поранешниот градоначалник на град Скопје и бизнисмен е познат по добриот стил на облекување, скоро секогаш надополнет и со пура.

https://maskimagazin.faktor.mk/stilot-i-po-purata-se-poznava-makedonci-so-dzentlmenski-maniri#

Share:

Остави коментар