Expres.mk

Костовски: Гувернерката работела по налог на моќник за “смрт” на Еуростандард

Најнова колумна на бизнисменот Трифун Костовски со наслов: “Еуростандард банка по втор пат”

Почитувани читатели, можеби ви станувам досаден, повторувајќи го или ставајќи го акцентот на моите колумни врзано со стечајот на Еуростандард банка. Но, верувајте ми, моите мотиви не се само поврзани со мојата лична траума туку одат голем чекор понатаму.

Костовски: Гувернерката работела по налог на моќник за “смрт” на Еуростандард

 

Share:

Остави коментар