Џентлмен магазин

Има некои гости кои заслужуваат посебно внимание. Еден од тие е Трифун Костовски, човек кој важи за вистински џентлмен.

Своето искуство го црпи од Австрија, од Послка, од источните земји, но начинот на живот, од западните европски земји.

Со Лукреција Маљковиќ зборуваме на тема протокол и начин на облекување. Што значи бојата на оделото, бојата на вратоврската, на чорапите.

Гледајте Џентлмен Магазин денеска во 21:15.

Денеска гости во Џентлмен Магазин, Трифун Костовски и Лукреција Малјковиќ Атанасовска (ВИДЕО)

Share:

Остави коментар