ЧЕСТИТ БОЖИЌ

Почитувани,
На сите мои пријатели кои ја слават православната вера им го честитам најголемиот христијански празник ХРИСТОВО РОЖДЕСТВО И ИМ ПОСАКУВАМ МНОГУ ЗДРАВЈЕ, СРЕЌА И УСПЕХ ВО НАТАМОШНИОТ ЖИВОТ.
Ја користам ова прилика и на моите пријатели од друга вероисповест да им посакам здравје, успех и среќа во нивните животи.
Со почит,
Трифун Костовски

Share:

Остави коментар