Среќен роденден Калиопи !

Почитувани,
на денешен ден не многу години наназад е родена нашата дива Калиопи !

Истрајна, емотивна, со своите специфични и високо професионални изведби на нејзините песни, ме воздигна мене, ве воздигна вас, ја воздигна Македонија.
Нашата Калиопи по хороскоп е јарец, а ние јарците сме посебен ков на луѓе.
Да живеат јарците.
Ама секако и со останатите хороскопски знаци.
Засекогаш твојот другар Трифун

Share:

Остави коментар