ДОНАЦИЈА ЗА РЕСТАВРИРАЊЕ НА АКУСТИЧНИОТ ДЕЛ НА ЦРКВАТА СВЕТИ ПАНТЕЛЕЈМОН ВО ВЕЛЕС

  • Home
  • Галерија
  • ДОНАЦИЈА ЗА РЕСТАВРИРАЊЕ НА АКУСТИЧНИОТ ДЕЛ НА ЦРКВАТА СВЕТИ ПАНТЕЛЕЈМОН ВО ВЕЛЕС